Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

VersaStack-trainingen

VersaStack is een geïntegreerd infrastructuur-ontwerp op basis van de UCS-servers en -switches van Cisco en de Storwize V7000 Storage-oplossing van IBM. VersaStack is modulair van opzet en eenvoudig schaalbaar.

Het systeem wordt bestuurd door Cisco's UCS Director en maakt gebruik van VMWare ESXi 5.5. VersaStack is gebaseerd op een in samenwerking met IBM Storage ontwikkeld Cisco Validated Design (CVD).


Ons VersaStack-portfolio omvat verschillende trainingen voor verschillende doelgroepen. Heeft u vragen over één van de VerstaStack-trainingen? Neem, geheel vrijblijvend, contact met ons op via telefoonnummer call02 609 0093 of e-mailadres emailinfo@flane.be. Wij helpen u graag!VersaStack van Cisco en IBM: wat betekent het voor het datacenter en de beheerders in je organisatie? [blog]
Geschreven door Karin van Erven, Business Manager IBM


Maatwerktrainingen en trainingen op locatie

Fast Lane luistert naar uw wensen en vertaalt deze in een passende training of een flexibel opleidingsplan. De training wordt geheel op maat samengesteld, toegepast op de doelstellingen van uw organisatie, de voorkennis van de deelnemers en de tijd die voor training beschikbaar is.

Een maatwerktraining van Fast Lane behandelt de onderwerpen die voor uw organisatie van belang zijn met voorbeelden toegespitst op uw branche.

Fast Lane brengt de training, indien gewenst, naar uw eigen locatie. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van één van onze trainingcentra verspreid over Nederland en België.

Gratis VersaStack eBook

Download gratis en vrijblijvend het VersaStack eBook eBook CIO's Guide to Make $ense of Data Center Modernization
ALT text

Cisco Learning Specialized Partner

Cisco Learning Business Partner