Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

RES-trainingen op technologie

Bij veel bedrijven is er een verschil tussen wat de gebruikers willen en wat de IT-afdeling kan bieden. Gebruikers willen een persoonlijke desktop die, op wat voor manier dan ook, altijd en overal voor hen beschikbaar is. IT wil juist voor iedereen dezelfde standaard desktop die eenvoudig en kostenefficiënt te beheren is. RES levert de juiste IT-oplossing voor zowel gebruiker als de IT-afdeling. Zo krijgt iedereen de werkplek die het beste werkt.

Met RES kan de IT-afdeling dagelijkse, tijdrovende IT-taken automatiseren. Zo kan de IT-afdeling een steeds complexer wordende IT-infrastructuur op een eenvoudige manier beheren en een betere service leveren. Daarnaast is het mogelijk om aan iedere gebruiker een voor hen persoonlijk ingerichte desktop te leveren die dynamisch is en zich automatisch aanpast aan iedere nieuwe situatie. Hierdoor hebben gebruikers altijd en overal toegang tot de juiste applicaties, data en persoonlijke settings die nodig zijn om productief te kunnen werken.

Fast Lane is RES Authorized Learning Center (RALC). Wij bieden alle officiële RES-trainingen aan. Als RES Authorized Learning Partner garanderen wij dat er gebruik wordt gemaakt van officieel RES geautoriseerd cursusmateriaal en dat de RES-trainingen verzorgd worden door gecertificeerde docenten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

call+32 2 609 0093 | info@flane.nl

 
No dates scheduled