Meer weten? Wij helpen u graag verder.
+31 30 658 2131

Online trainingen en e-learningtrainingen
Train flexibel en kies voor digitale leeroplossingen

lees meer

IBM-trainingen op technologie

Fast Lane Benelux werkt samen met een aantal IBM Global Training Providers. Door deze samenwerking zijn wij in staat u de grootste verscheidenheid aan geautoriseerde IBM-trainingen te bieden, zowel in een open rooster als in de vorm van maatwerktrainingen. Wij werken altijd met gecertificeerde docenten en officiële IBM-cursusmaterialen en -labs.

Wij helpen u graag met het vinden van de opleiding én de certificering die u nodig heeft, en met het up-to-date houden van deze certificering. Hiervoor maken wij gebruik van CertiTool: onze certificeringsdatabase waarin de voorwaarden voor certificering en de reeds behaalde examens en specialisaties samenkomen.

Door Fast Lane Benelux als uw IBM training provider te kiezen, heeft u niet alleen toegang tot trainingsoplossingen van IBM, maar ook tot die van Cisco, NetApp, VMware, Oracle en Microsoft. Op deze manier bieden wij u geïntegreerde trainingsoplossingen voor uw actuele Cloud-, Storage-, Analytics-, Big Data- en andere IT-trainingsvragen.

IBM-partners en hun certificering: hoe zit het precies? [blog]
In 4 stappen naar de best passende IBM-training [blog]

Voor meer informatie over de IBM-trainingen neemt u vrijblijvend contact op met Fast Lane via call02 609 0093 of info@flane.be.


IBM Software-trainingen

Business Analytics
Collaboration
Industry Solutions
DB2
Infosphere
Rational
Tivoli
WebSphere

Bekijk alle IBM Software-trainingen


IBM Systems-trainingen

Mainframe / System z
Power Systems
PureSystems
Storage
System x / BladeCenter
Bekijk alle IBM Systems-trainingen