> > VMWAREPREP

VMware vSphere 6.5: Exam Preparation Workshop (VMWAREPREP)

Course Description Schedule
 

Who Should Attend

De Examenvoorbereiding bereidt u optimaal voor op het afleggen van het VMware VCP6.5-DCV examen en richt zich met name op consultants, architecten, ontwerpers en gevorderde beheerders.

Course Objectives

Deze workshop bereidt u voor op het afleggen van het VMware VCP6.5-DCV examen (examencode 2V0-622). Door het behalen van dit examen kunt u VMware Certified Professional op vSphere 6.5 (VCP6.5-DCV) worden. Om VCP6.5-DCV te worden, kunnen er aanvullende eisen gelden, zoals verplichte deelname aan een geautoriseerde VMware-training.

N.B. Na afloop van de Examenvoorbereiding adviseren wij u om niet direct aansluitend uw VCP6.5-DCV examen af te leggen, maar voldoende tijd in te ruimen voor zelfstudie.

Course Content

De Examenvoorbereiding bestaat uit de volgende onderdelen.

Let op: beschikt u op dit moment nog niet over een VCP-certificering? Dan is het verplicht om, voorafgaand aan het afleggen van het VCP-examen, het Foundation-examen af te leggen. Meer hierover leest u in de blog VCP: hoe behaal ik mijn certificering?

Een examenvoucher voor het Foundation-examen is niet inbegrepen in de Examenvoorbereiding.

Classroom Training
Modality: C

Duration 1 day

Price (VAT excl.)
  • Belgium: 550.- €
  • The Netherlands: 550.- €
Dates and Booking
 
Click on the location to go directly to the booking page Schedule
Courses marked with the green check mark are guaranteed to run. Fast Lane will carry out all guaranteed courses regardless of the number of attendees, apart from force majeure or other unexpected events, like e.g. accidents or illness of the instructor, which prevent the course from being conducted.
Belgium

Currently no local training dates available.  For enquiries please write to info@flane.nl.

The Netherlands
18-01-2019 Guaranteed To Run Utrecht Enroll